torsdag 5. mai 2011

En fantastisk dag...

.., det er det jo alle dager, så sant man har det himmelske for øye og anledninger til frelse, (her finnes de i massevis), men dagen idag (tirsdag) ble helt spesiell. Jeg opplevde velsignelser fra de rundt meg så jeg rent ble flau..
1. Et par dager før ringte en skjønn kusine fra Stord og spurte om å få komme og bo hos oss (ble kjempe glad!)

2. Min kjære søster fra Drammen ringte og sa hun kom på besøk torsdag, (ble kjempe-glad igjen)

3. Etter å ha levert barna til deres flinke dagmamma og barnehage (sjeldent nok uten å skulle på jobb), malte jeg litt og satt meg ned med noe å lese på, så ringte en god venninne og spurte om jeg var hjemme. Et kvarter senere sto hun på døren med herlig lunsj, (iskaffe, avokado, rundstykker og andre herligheter) og vi satt sammen ute i solen med ro til å prate og spise.

4. Energi til både maling videre og trimme-tur med oppbyggelig MP3 på øret.

5. På kvelden kommer en annen venninne og lager til herlig oste-fondue på kjøkkenet mitt, og jeg hadde trivelig selskap hele kvelden.

(Hadde gruet meg litt til denne dagen, som jeg forventet skulle bli lang og ensom, ettersom min kjære var bortreist...)

Lever lenge på alt samfunn og glede jeg opplevde denne dagen. Tenk at jeg har slike venner! Ble motivert til å virkelig være en som på en slik måte kan bruke de små anledninger til å velsigne andre!

1 kommentar:

  1. For et fantastisk koselig innlegg! Veldig koselig å lese Hilde, godt å høre at du har det bra ;) Håper jeg snart kan ringe og si at VI kommer på besøk og! ;)

    SvarSlett