torsdag 18. november 2010

Små gyldne øyeblikk...

Må bare legge innpå noen av de små opplevelsene som gjør dagen herlig;

Når det er Barne-TV-tid, er det alltid om å gjøre å sikre seg den veldig populære "kroken"
i sofaen. Mira Linnea er størst, raskest og smartest og vinner som oftest frem.
Det gjør hun idag og, og Timo er fortvilet. Jeg skal til å trøste og avlede, da Mira Linnea ser på meg og sier; "men Mamma, eg tror eg har sittet her mange ganger, og Timo ikkje mange ganger. No må Timo sitte der, værsågo Timo" Lite herlig når de kommer til det selv... Fikk noen ekstra susser den kvelden ja...

Amy er herlig for tiden; setter opp det frekkeste fjes og ler hjertelig hver gang hun gjør noe galt og vi prøver å være streng. Idag sto hun og slo hånden på plastbossdunken (som hun ikke får lov å røre, men digger å grave i) og sa; "topp. topp". Stemmer det, jeg sier faktisk "Stopp" når hun begynner oppider...

Hun tar ofte en gjenstand og slår oss forsiktig på hodet, hvorpå hun sier "au,au"..? og blåser på..

Slenger med noen bilder av dagens aktivitet;... slåsskamp!


Ellers driver jeg å pusser opp kjøkkenet. Noen interiør-tips fra de som kan det?
Skap dørene er sålangt malt hvite, ventilatorhetta er malt hvit, men er usikker på om det blir ok.. Kommer bilder av resultatet senere. Sånn så det ut..

2 kommentarer:

  1. Å, er det mulig så herlig Linnea er! Vi savner de søte ungene dine masse begge to, nesten spesielt Tobias ;) Sjønne bilder, og kjempekoselig å lese, får håpe jeg får sett litt av kjøkkenet ditt når jeg er der neste uke, kanskje til og med oppussingsfrelste Tobias og meg får lov til å hjelpe til litt? Hehe, skal ikke love meg bort da men, vi har bare to ting på agendaen den uka: Utdritingslag for meg og AVSLAPPING :P Også å gifte seg da, men det er jo på slutten :P Gleder oss til å se dere! Håper vi får komme masse på besøk :)

    SvarSlett
  2. Ha ha, så søtt av Mira.. Koselig å få et innblikk i hverdagene deres Hilde! Også må jeg få gratulere deg med lillesøster som skal gifte seg da! Ikke værst Wenche! ;)

    SvarSlett